SHANTI ROTI SHOP

SHANTI ROTI SHOP Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 984 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanti Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:39 Eten was prima, beetje flauw maar nog wel lekker warm. Bezorging duurde wel erg lang.
18 jun 2022 om 19:40 Nooit weer..
17 jun 2022 om 21:15 Hoeveelheid goed smaak ook alleen varkensvlees bij de Moksie was droog en smakeloos
3 jun 2022 om 20:09 Het eten was wat koud en smaakloos.. Ik zou er niet nog een keer bestellen
31 mei 2022 om 20:42 Ik heb de nasi en bami extra groot besteld. De.porties waren heel erg klein .(misschien heb ik de verkeerde groote ontvangen. de geroosterde kippenpoten waren heel erg mini...jammer De smaak was lekker maar de porties voor dat geld echt te weinig. !
28 mei 2022 om 17:14 Viel erg tegen. De vega en vis gerechten bij de roti leken meer op soep dan curry.
27 mei 2022 om 18:48 Rotirol zat geen kip in maar vis oid.
24 mei 2022 om 7:56 Kip in de roti rol was bij ons allebei niet helemaal gaar.
22 mei 2022 om 19:05 Prima!
22 mei 2022 om 16:52 Lekkere broodjes, mocht wel meer peper erop.
21 mei 2022 om 23:14 Laatste keer dat ik hier wat bestel. Eten was hartstikke smerig.
20 mei 2022 om 16:49 Wij Vonden de roti niet zo lekker deze keer niet goed (lekker)gekruid en te dunne en weinig jus, en ook geen Surinaamse sambal. Groet, Michael